wAppLoxx - Doordachte toegangscontrole

Het wAppLoxx systeem is de oplossing voor een professioneel, elektronisch toegangscontrolesysteem voor kleine tot middelgrote objecten en woningen.

  • Complete oplossing voor toegangsbeheer
  • Geschikt voor kleine tot middelgrote objecten (1-20 deuren)
  • Besturen en bedienen via Web Browser of App
  • Snel en eenvoudig configureren van toegangsrechten (tot max. 150 personen)
  • Eenvoudig in- en uitschakelen van het alarmsystee
zur Sicherheitsberatung

Toegangsmanagement voor kantoren

Binnen een onderneming is het belangrijk om de toegangsrechten van de medewerkers optimaal te beheren. Met wAppLoxx kan op ieder moment en snel veranderingen doorgevoerd worden, met een paar muisklikken kunt u sluitplannen maken en wijzigen.

zur Sicherheitsberatung

Comfort en veiligheid voor woningen

In woningen kan bijvoorbeeld toegang aan de schoonmaker worden verleend, ook wanneer er niemand thuis is. Indien gewenst, zelfs met tijdsbeperking. Ook is het mogelijk om een bekend persoon toegang tot de woning te geven via de App, waar u ook bent.

wAppLoxx Video

Webgebaseerde toegangscontrole, alarmkoppeling en App aansturing

wAppLoxx - Systemübersicht

Het wAppLoxx-systeem biedt op grond van zijn doordachte architectuur een reeks voordelen. Het hart van het systeem is de wAppLoxx Control. Deze wordt via het internet of intranet bediend en kan eenvoudig in de webbrowser worden geconfigureerd. Ook een koppeling met een alarmsysteem is mogelijk: maximale controle over het complete object zonder lastige bedieningen.

Snel en eenvoudig te beheren

In het wAppLoxx-systeem worden rechten eenvoudig online en realtime geregeld. Als het nodig is ook met tijdelijke en ruimtelijke beperkingen. Bij een in het systeem geïntegreerd inbraakalarmsysteem kunnen de rechten voor het in- en uitschakelen individueel geregeld worden. Ook op personele wijzigingen of nieuwe medewerkers kan snel gereageerd worden: Met enkele muisklikken krijgt een nieuwe medewerker de benodigde rechten.

Web configuratie van de
wAppLoxx Control

Via de Web gebaseerde browsersoftware kunnen sluitplannen eenvoudig worden aangemaakt, bepaalde personen of groepen met personen kunnen toestemming voor bepaalde deuren krijgen, afhankelijk van dag en tijd. Ook toestemming voor het in- en uitschakelen van het alarmsysteem kunnen worden toegevoegd aan bepaalde personen. Eventuele wijzigingen kunnen op ieder moment worden aangepast en worden direct verwerkt in het systeem.

wAppLoxx App to date

Met de wAppLoxx App kunnen alle gebruikersfuncties mobiel worden bediend. Zo kunnen op afstand deuren worden vrijgegeven en gekoppelde alarmsystemen in- en uitgeschakeld worden.

Comfort, waarmee men met zekerheid van kan genieten

Omdat de wAppLoxx Control eenvoudig kan worden aangesloten op een inbraakalarmsysteem wordt het in- en uitschakelen kinderlijk eenvoudig. De extra highlight: Ook deze functie kan eenvoudig via de app worden aangestuurd. De wAppLoxx Control zorgt hier voor de complete communicatie tussen de individuele componenten – bovendien beschermt het systeem door het gedwongen afsluiten en openen van de deur tegen ongewenste alarmen.

Installatie – eenvoudig, snel en zonder overlast

De installatie van het wAppLoxx systeem wordt door een ABUS partner professioneel en zonder installatieoverlast uitgevoerd. Het uitwisselen van de cilinder gaat probleemloos, zonder te boren aan de deur. Het configureren van het systeem gaat eenvoudig en snel, uw object is in een korte tijd beveiligd.

Hoe veilig is wAppLoxx?

Het wAppLoxx systeem biedt u veiligheid op meerdere niveaus; de wAppLoxx dubbele knopcilinder biedt een verhoogde bescherming tegen inbraak, de cilinder is door zijn constructie beschermd tegen sabotage. Door het openen van de deur d.m.v. de App voorkomt u ook dat sleutels kunnen verdwijnen. De communicatie tussen de wAppLoxx en de cilinders gaat via een beschermde draadloze frequentie. De wAppLoxx kan via het internet of intranet worden aangesloten. De communicatie via het Web gaat over het beveiligde SSL encryptie protocol en is via een directe P2P verbinding extra beveiligd.

Wat is de levensduur van de batterij in de cilinder?

De stroomvoorziening van de wAppLoxx cilinder gebeurt via een long-life Lithium batterij, waarmee de cilinder ca. 50.000 keer geopend kan worden. De cilinder zal tijdig een waarschuwing geven voor een te lage batterijspanning. De batterij kan eenvoudig en snel vervangen worden.

Hoe programmeer ik het systeem?

De instellingen van het wAppLoxx systeem worden gedaan via de intuïtieve web interface. Als administrator kunt u op ieder moment een gebruiker toevoegen of verwijderen. Daarnaast kunt u tijdroosters individueel aanpassen. Dit alles gebeurt realtime, een verloren sleutel is dan ook geen probleem meer.

Hoe functioneert de App?

Nadat de App is gedownload uit de App Store of Google Play Store komt u na het opstarten van de App in de inloggegevens voor de App: meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw persoonlijke gebruikerspagina in het Web en scan dan met uw telefoon de gepersonaliseerde QR code. Zo wordt voorkomen dat een ander toegang kan krijgen tot uw systeem. Nu kunt u onder andere via de App de deur openen en het alarmsysteem in- en uitschakelen.

Voor welke deuren is wAppLoxx geschikt?

wAppLoxx is geschikt voor alle deuren met een normale europrofiel cilinder. De bestaande cilinder uitbouwen en de wAppLoxx cilinder inbouwen. De lengte van de cilinder wordt vooraf door de ABUS Partner opgemeten. Een aanpassing van de lengte van de cilinder is achteraf ook nog mogelijk, zo kunt u de cilinder meenemen als u gaat verhuizen.

Veiligheid van de vakman:
Daarop kunt u vertrouwen

Uw toegangscontrolesysteem in 5 stappen

  1. Stuur ons uw aanvraag
  2. Wij vinden voor u een ABUS Partner bij u in de buurt
  3. Advies op locatie
  4. Verzorgen van offerte en projectie
  5. Installatie, inbedrijfstellen en opleveren

Uw contactgegevens

De velden gemarkeerd met * zijn verplichte velden

Opmerking:

Voor een persoonlijk advies op locatie zullen wij uw gegevens doorsturen aan een van onze partners. Onze partners zijn contractueel gebonden aan geheimhouding. Het gebruik van uw gegevens voor andere toepassing is hierdoor uitgesloten.