ABUS Security Tech Germany
Granit stories around the world
Trust the professionals
Since 1924

GRANIT™ HET
HANGSLOT

GRANIT™ HET HANGSLOT

De Granit is één van de veiligste hangsloten ter wereld. Het werd ontwikkeld met het oog op de hoogste eisen aan kwaliteit en veiligheid. Industriële en commerciële gebruikers wereldwijd vertrouwen op de speciale eigenschappen van het slot. Vertrouw op hun oordeel en onze jarenlange ervaring. Trust The Professionals. Since 1924.

Granit

Extreem sterk

Slotkast en beugel van gehard staal. Extreem hoge weerstand tegen zagen, knippen, boren en trekken. Voor het beveiligen van magazijnen, poorten, containers en transportvoertuigen. Hoogste weerstand tegen manipulatie. Leverbaar met sleutel-kopieerbeveiliging.

Granit

Volledig weersbestendig

Slotkast en beugel geheel van roestvrijstaal. Ideaal voor gebruik in de meest extreme weersomstandigheden en aan de kust. Voor het beveiligen van boten, magazijnen, poorten en containers. Leverbaar met sleutel-kopieerbeveiliging.

Optimaal uitgerust

Speciaal gemaakt voor sneeuwscooters. Opvallend van kleur en extreem corrosiebestendig door de zwarte KTL-coating.

Granit

GETEST & GOEDGEKEURD

IN HET TESTINSTITUUT

EVERYDAY HEROES

BIJZONDERE MENSEN

Onze Granit Stories geven een kijkje in het leven van bijzondere mensen die in hun dagelijks werk met bijzondere uitdagingen worden geconfronteerd. Deze uitdagingen zijn net zo verschillend als de hoofdrolspelers zelf. Laat u inspireren en misschien ontdekt u een manier om ook uw dagelijkse werk nog iets eenvoudiger en veiliger te maken.

»Ver in het noorden ben ik op mijn werk in hoge mate aangewezen op mijn uitrusting. Als ik deze kwijtgeraakt, heb ik een groot probleem. Daarom vertrouw ik alleen op de beste sloten!«

Oscar Pihl, Fjällguiden Arctic Safaris, Kiruna

OSCAR PIHL

KIRUNA, ZWEDEN

Zweedse verzekeringen staan bekend om hun hoge eisen aan veiligheidsproducten. Daarom! De grootte van het land, het ruwe klimaat en DE extreme temperaturen vormen een belasting voor mens en materiaal. Wij brengen een bezoek aan Oscar Pihl, medewerker van een sneeuwscooterverhuur in de buurt van Kiruna, ten noorden van de poolcirkel in het Zweedse deel van Lapland. Als een van de dure sneeuwscooters of een opslagloods moet worden afgesloten, vertrouwt Oscar op Granit.

»De schoonheid van dit gebied, is vooral dat er nauwelijks mensen zijn. Het is de laatste regio in Europa met een ongetemde natuur – met fjordvisserij en rendierteelt.«

Oscar Pihl, Fjällguiden Arctic Safaris, Kiruna

Romain Bruneau

Marseille, Frankrijk

Aan de Franse Middellandse Zeekust ligt een van de belangrijkste vrachthavens van Europa. Sloten en sluitsystemen in de nabijheid van zout water zijn bijzonder gevoelig voor roest, waardoor aan materiaal en kwaliteit zeer hoge eisen worden gesteld. We bezoeken Romain Bruneau, hoofd van een verhuurdienst voor allerlei soorten containers in Zuid-Frankrijk in Marseille. Om ervoor te zorgen dat zijn klanten er zeker van kunnen zijn dat er geen ongewenste kopieën van sleutels in omloop komen, vertrouwt hij vol op Granit.

»Wanneer een klant een container van ons huurt, moet gewaarborgd zijn dat onbevoegden geen toegang hebben tot de container. Daarom bevelen we u alleen hetbeste slot aan.«

Romain Bruneau, Allomat - Location de conteneur, Marseille

Rasmus Johansson

KIRUNA, ZWEDEN

Snowmobile freestyle is een extreme en veeleisende sport, maar bovenal is het de grote passie van Rasmus Johansson. Hij is een van 's werelds beste springers op de gemotoriseerde slee en een vaste deelnemer aan de Noord-Amerikaanse X Games. De sneeuwscooter heeft een hoge waarde - voor Rasmus niet alleen materieel, maar ook emotioneel. Daarom moet zijn sneeuwscooter op een adequate wijze worden afgesloten - bij voorkeur met een Granit-slot.

»De sneeuwscooter en mijn uitrusting zijn van zeer hoge kwaliteit. In deze sport gaat veel geld zitten... dus het is goed om te weten dat de uitrusting er de volgende dag nog is. «

Rasmus Johansson - snowmobile freestyle athlete, Kiruna

Iron Rock

OVER ONS

STERK & VEILIG

STERK
&
VEILIG

August Bremicker richtte zijn bedrijf in 1924 op in de kelder van zijn huis in Volmarstein an der Ruhr. Samen met zijn zonen maakte hij hangsloten. Het eerste model doopte hij met het oog op de export "The Iron Rock". Het bedrijf groeide en had in 1938 reeds 300 medewerkers in dienst. Sindsdien heeft ABUS zich tot de thans wereldwijd opererende ondernemingsgroep ontwikkeld.

ABUS Portfolio

OVER ONS

VEILIGHEIDSTECHNIEK

Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten letten wij bij onze producten op een hoge betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om te kunnen voldoen aan de toenemende veiligheidsbehoefte, bieden wij op verschillende terreinen innovatieve veiligheidsoplossingen.

Trust the professionals.

Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd