ABUS Security Tech Germany
Granit stories around the world
Trust the professionals
Since 1924

GRANIT™ A
LAKAT

GRANIT™ A LAKAT

A Granit az egyik legbiztonságosabb lakat a világon, amelyet a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek megfelelően fejlesztettek ki. Az üzleti felhasználók, ipari vállalkozások a Granit lakatok különleges, extrém körülmények között is ellenálló tulajdonságaira támaszkodnak működésük során. A szélsőséges körülmények között, valós helyzetben történt, felhasználás többszörösen bizonyított. Ezek a szakmai ajánlások, a sokéves fejlesztői tapasztalatunkkal együtt, biztosítékot nyújtanak arra, hogy a Granit egy olyan termék, amiben megbízhat. Bízzon a szakemberekben! Gyártás és fejlesztés 1924 óta.

Granit

Extrém ellenállás

A lakatház és a kengyel edzett acélból készül. Kiválóan ellenáll a fűrészelésnek, vágásnak, fúrásnak és maghúzásnak. Raktárak, kapuk, konténerek vagy munkagépek védelmére kiválóan alkalmas. Maximális védelemet biztosít a manipulációs nyitási módszerekkel szemben is. Elérhető másolásvédett változatban is.

Granit

Makacs időjárási körülmények között is

A lakattest és a kengyel rozsdamentes acélból készült. Ideális kültéri használathoz. Még a legszigorúbb időjárási körülmények között és a sós tengervizben is a legmagasabb biztonságot nyújtja. Hajók, kikitőkapuk vagy konténerek biztosítására kiválóan alkalmas. Elérhető másolásvédett változatban is.

Testre szabott megoldások

Kifejezetten hómobilra, ratrakra fejlesztették ki. Az új Black Granit különleges bevonata megnövelt korrózióvédelmet biztosít. A fényes sárga kivitel könnyen megtalálható a hóban is.

Granit

Tesztlaborban

tesztelt és vizsgált

Mindennapi hősök

különleges emberek

Granit-történeteink betekintést nyújtanak néhány különleges ember életébe és azokba a rendkívüli kihívásokba, amelyekkel szembesülnek napi munkájuk során. Tapasztalataik olyan változatosak és érdekesek, mint ők maguk. Az inspiráló történetek segítségével Ön is új lehetőségeket fedehzet fel, hogy munkáját és mindennapjait könnyebbé és biztonságosabbá tegye.

»Itt fent Északon a munkámban nagyon sok múlik a megfelelő felszerelésen. Ha valami hiányzik, komoly problémáim adódhatnak. Úgyhogy csak a legjobb zárakra támaszkodom.«

Oscar Pihl, Fjällguiden Sarkvidéki Safari, Kiruna

OSCAR PIHL

KIRUNA, SVÉDORSZÁG

A svéd biztosítók jól ismertek a biztonsági termékekkel szemben támasztott szigorú követelményeikről. És jó okuk van erre! A nagy távolságok, a szélsőséges hőmérséklet, az északi, sakrvidéki éghajlat mind az embereket, mind az anyagokat extrém módon megterheli. Meglátogattuk Oscar Pihl-t, egyik, a sarkkör belsejében, Svédország Lappföld tartományában, Kiruna város közelében fekvő hómobil kölcsönző vállalat alkalmazottját. Oscar a Granit lakatot használja, a drága ratrakok és járműtároló biztosítására.

»A terület szépsége az, hogy itt alig élnek emberek, Európa utolsó érintetlen vadonja, ahol ki lehet próbálni a fjordhorgászatot és a rénszarvaslest.«

Oscar Pihl, Fjällguiden Sarkvidéki Safari, Kiruna

Romain Bruneau

Marseille, France

Európa egyik legfontosabb rakomány-kikötője a francia mediterrán parton található. A sós vízben és a tenger közelében használt zárak, lakatok kifejezetten hajlamosak a rozsdásodásra, ezért a felhasznált termékek anyagával és minőségével szembeni követelmények igen magasak. Meglátogattuk Romain Bruneau-t Dél-Franciaországban, Marseille-ben, aki egy kontréner bérbeadással foglakozó ügynökség vezetője. A másolásvédett Granit lakatokra támaszkodva meg tudja nyugtatni ügyfeleit, hogy a konténerzárakhoz nincsennek illegális kulcsmásolatok a forgalomban.

»Amikor egy ügyfél konténert bérel tőlünk, biztosnak kell lennie abban, hogy az árujához egyetlen jogosulatlan személy sem fér hozzá, ezért mi a legjobb zárat javasoljuk.«

Romain Bruneau, Allomat - Location de conteneur, Marseille

Rasmus Johansson

KIRUNA, SVÉDORSZÁG

A freestyle hómobilozás extrém és kihívásokkal teli sport és Rasmus Johanssons legnagyobb szenvedélye az életben. Ő a motoros szánok egyik legjobb jumpere a világon, és rendszeresen részt vesz a Northamerican X Games versenyen. Rasmus hószánja nagyon értékes számára - nem csak anyagi értelemben, hanem érzelmileg is. Ezért mindet megtesz, hogy biztonságban tudja - és ez leginkább Granit lakattal teljesül.

»A szán amivel versenyzem és felszerelés is nagyon drága. Mint minden technikai sport, ez is komoly anyagi befektetést igényel és így jó tudni, hogy a felszerelésem még másnap is ott van, ahol hagytam.«

Rasmus Johansson - snowmobile freestyle athlete, Kiruna

Iron Rock

AZ ABUS-RÓL

ERŐS ÉS BIZTONSÁGOS

ERŐS
ÉS
BIZTONSÁGOS

August Bremicker otthona pincéjében, 1924-ben alapította a vállalatot a németországi Volmarstein-ben. Valódi családi vállalkozásként indult, fiaival együtt lakatokat gyártott. Exportálási céllal az első modell a "The Iron Rock" nevet kapta. A vállalat virágzott és 1938-ban már 300 alkalmazottat foglalkoztatott. Azóta az ABUS világszerte aktív vállalatcsoporttá fejlődött.

ABUS Portfolio

AZ ABUS-RÓL

BIZTONSÁG-
TECHNIKA

Kiváló minőségű német gyártóként, olyan termékeket kínálunk, amelyek kivételes megbízhatósággal és tartóssággal bírnak, miközben könnyen kezelhetők. Az egyre növekvő biztonsági követelményeknek megfelelve innovatív biztonsági megoldásokat kínálunk a legkülönbözőbb területeken.

Trust the professionals.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező