ABUS Security Tech Germany
Granit stories around the world
Trust the professionals
Since 1924

GRANIT™ HÆNGELÅSEN

GRANIT™ HÆNGELÅSEN

Granit hører til blandt de sikreste hængelåse i verden. Den er udviklet, så den kan leve op til de højeste krav til kvalitet og sikkerhed. Overalt stoler brugere fra industrien og erhvervslivet på låsens særlige egenskaber. Du kan stole på denne vurdering og på vores årelange erfaring.

Granit

Ekstremt robust

Hus og bøjle af specialhærdet stål. Ekstremt hårdfør over for boring, skæring og savning. Til sikring af porte, containere eller lastbiler. Maksimal beskyttelse mod tyveri. Fås med beskyttelse mod nøglekopiering.

Granit

Fuldt vejrbestandig

Hus og bøjle af rustfrit stål. Ideel til udendørs brug. Maksimal sikkerhed selv under ekstreme vejrforhold og nær saltvand. Til sikring af både, porte eller containere. Fås med beskyttelse mod nøglekopiering.

Specialfremstillet

Særligt udviklet til brug af snescootere. Ny Black Granit-belægning sørger for øget rustbeskyttelse. Lysende gul beklædning gør den lettere at finde i sneen.

Granit

KONTROLLERET OG TESTET

I TESTLABORATIORIET

HVERDAGENS HELTE

HELT SÆRLIGE MENNESKER

Vores Granit-historier giver et indblik i tilværelsen for en række personer, der står over for særlige udfordringer i deres dagligdag. Deres oplevelser er lige så forskellige som hovedpersonerne selv. Bliv inspireret og find nye muligheder for at gøre din dagligdag mere enkel og sikker.

»I mit arbejde heroppe nordpå er jeg meget afhængig af mit udstyr. Hvis det går tabt, har jeg alvorlige problemer. Derfor stoler jeg kun på de allerbedste låse!«

Oscar Pihl, Fjällguiden Arctic Safaris, Kiruna

OSCAR PIHL

KIRUNA, SVERIGE

Svenske forsikringsselskaber er kendt for deres meget høje krav til sikkerhedsprodukter. Med god grund! De store afstande, det barske klima og de ekstreme temperaturer udfordrer mennesker og materialer. Vi besøger Oscar Pihl, som arbejder ved et firma, der udlejer snescootere i Kiruna, nord for Polarkredsen i den svenske del af Lapland. Når en dyr snescooter eller et skur skal aflåses, sætter Oscar sin lid til Granit.

»Det smukke ved dette område er, at det er Europas sidste uberørte vildmark - med barsk natur, fjordfiskeri og rensdyropdræt. Det sætter særligt høje krav til låsens vejrbestandighed.«

Oscar Pihl, Fjällguiden Arctic Safaris, Kiruna

Romain Bruneau

Marseille, Frankrig

Ved den franske Middelhavskyst ligger en af de største containerhavne i Europa. Låse, der anvendes i nærheden af saltvand, er særligt modtagelige for rust, og derfor er kravene til materiale og kvalitet meget høje. Vi har besøgt Romain Bruneau, der er chef for et udlejningsfirma for alle slags containere i Marseille i Sydfrankrig. Han anvender Granit, så hans kunder kan være sikre på, at der ikke er uønskede nøglekopier i omløb.

»Når en kunde lejer en container af os, skal kunden være sikker på at uvedkommende ikke kan få adgang til containeren. Derfor anbefaler vi at benytte den bedste lås.«

Romain Bruneau, Allomat - Location de conteneur, Marseille

Rasmus Johansson

KIRUNA, SVERIGE

Snescooter freestyle er en ekstrem og krævende sport, men frem for alt er det Rasmus Johanssons store passion. Han er en af de bedste snescooterførere i verden og deltager regelmæssigt i de nordamerikanske X Games. Snescooteren har en høj værdi for Rasmus – ikke kun materiel, men også følelsesmæssig. Derfor skal den sikres korrekt – helst med en Granit-lås.

»Snescooteren og mit udstyr er meget værd. Det er en dyr sport, og derfor er det rart at vide, at udstyret også er der dagen efter.«

Rasmus Johansson - freestyle snescooterfører, Kiruna

Iron Rock

OM ABUS

ROBUST & SIKKER

ROBUST
&
SIKKER

I 1924 grundlagde August Bremicker sin virksomhed i kælderen i sit hjem i Volmarstein, Tyskland. Sammen med sine sønner fremstillede han hængelåse. Den første model døbte han "The Iron Rock" med henblik på eksport. Firmaet voksede og havde i 1938 hele 300 medarbejdere. Siden da har ABUS udviklet sig til i dag at være en virksomhedsgruppe med aktiviteter over hele verden.

ABUS Portfolio

OM ABUS

SIKKERHEDS-
TEKNOLOGI

Som tysk kvalitetsproducent er vi opmærksomme på, at vores produkter skal være yderst pålidelige og have lang levetid, samtidig med at de skal være nemme at betjene. Vi tilbyder innovative sikkerhedsløsninger inden for forskellige områder, så vi kan leve op til det stadigt voksende behov for sikkerhed.

Trust the professionals.

Felter markeret med * er obligatoriske