Trust the original

Display

ABUS Diskus® Alleen echt van ABUS

Eenvoudig iets afsluiten? Maar natuurlijk! U wilt toch niet dat uw kelder, schuur of garage voor iedereen toegankelijk is?

Ons advies is: bescherm uw eigendommen! Zo kunt u zorgeloos ergens anders zijn zonder erover na te hoeven denken of uw kelder, schuur of garage wel goed beschermd is tegen onbevoegde.

Met onze Diskus® blijven uw eigendommen daar waar ze thuishoren. En dat met een slot dat al bijna 70 jaar door ABUS in Volmarstein, onze fabriek in Duitsland, met de hand wordt gemaakt. Made in Germany.

1/4

Onze Diskus ziet er niet alleen goed uit, maar ligt ook nog eens goed in de hand. Bovendien is het ook zeer veilig!
Vijf goede redenen om te kiezen voor onze Diskus:

Veilig – een ronde vorm

De ronde vorm van het slot biedt een zeer goede bescherming tegen aanvallen zoals openslaan of zagen. De ronde beugel valt aan beide zijde diep in de slotkast, hierdoor is de beugelopening klein en is er bijna geen mogelijkheid om de beugel open te breken. Zo blijft de kelder, schuur of garage gesloten en blijft het tuingereedschap staan waar het staat.

Roest niet = duurzaam

U heeft een slot nodig met een lange levensduur? Dat heeft u nu gevonden. De Diskus 24IB is 100% roestvrij en corrosiebestendig.

Afwerking = veiligheid

De naad die de twee ronde roestvrijstalen behuizingsdelen bij elkaar houdt is bij de Diskus aan elkaar gelast. Dat betekent dat de twee delen van de slotkast niet zomaar uit elkaar kunnen worden gehaald. Dat is Diskus: echte veiligheid.

Sleutel met kopieerbeveiliging

De sleutel voor de Diskus kan niet zo maar bij worden gemaakt! Onze Key Copy Protection voor de series 24IB en 26 zorgt ervoor dat u alleen met de bijbehorende security-kaart een sleutel voor het slot kunt laten bijmaken. Onbevoegden kunnen zo geen reservesleutel laten bijmaken. De Diskus zorgt ervoor dat zij geen toegang krijgen tot uw eigendommen.

Het origineel: alleen echt van ABUS.

Wist u dit al? Wij hebben het slot ontwikkeld. De Diskus werd in 1949 geïntroduceerd – het jaar waarin ABUS zijn 25-jarige jubileum vierde.

Das Diskus im Stahlbad
Diskus in der Hand
Produktion: Made by Originals

ABUS Diskus® Het ronde slot

Onze Diskus sloten hebben drie dingen met elkaar gemeen. Ten eerste de ronde slotkast. Hierdoor is de Diskus meer dan andere hangsloten beschermd tegen openbreken. Ten tweede de gelaste naad die de twee ronde roestvrijstalen behuizingsdelen bij elkaar houdt. En ten derde zijn alle Diskus sloten roestvrij en gaan ze levenslang mee.

Dat is Diskus – echte veiligheid!

De Diskus: 7 decennia, 7 series. En van begin af aan gemaakt in onze fabriek in Volmarstein met veel liefde voor detail en vanuit een praktisch oogpunt. Made in Germany. Duurzaamheid en eenvoudige bediening behoren tot de productfilosofie van de onderneming uit Wetter aan de Ruhr. Een slot van ABUS geeft u een goed en veilig gevoel.