Trust the original

Weergave

ABUS Diskus® Alleen de echte is van ABUS

Gewoon zonder problemen iets afsluiten? Maar dan toch zeker veilig! Waarom zou u uw kelder of garage voor iedereen open stellen?

Ons advies: bescherm wat u aan het hart ligt! Zo bent u zonder zorgen onderweg - zonder altijd ongerust te moeten zijn of uw berging veilig is voor onbevoegden.

Met onze Diskus zijn uw bezittingen in veiligheid, zoals het hoort! Met één enkel slot, dat nu al meer dan 70 jaar wordt gemaakt in onze hoofdvestiging in Volmarstein. Made in Germany dus..

1/4

Onze Diskus ziet er niet alleen mooi uit, hij ligt ook bijzonder goed in de hand. En is absoluut veilig!
Vijf goede redenen om te beslissen voor onze Diskus:

Veilig - zonder meer

Zijn rondom ronde vorm maakt het slot bijzonder en veilig tegen afhameren of afzagen: de ronde beugel is aan beide zijden rondom in het slothuis ingebed en biedt dieven bijgevolg bijzonder weinig grip. Zo blijft uw kelder veilig. Of het tuinhuisje... en het tuinmateriaal in het berghok.

Roestvrij = lange levensduur

Heeft u een slot nodig dat een leven lang meegaat? Zoek dan niet langer. Diskus 24IB is 100 procent roestvrij en corrosiebestendig.

Verwerking = veilig

De naad van de Diskus die de twee hulzen in rvs samen houdt is echt gelast. En dat betekent: dat de twee helften niet gemakkelijk van elkaar kunnen worden losgemaakt. Een echte Diskus, betekent echte veiligheid.

Sleutelkopieerbeveiliging

De sleutel voor de Diskus kan niet zomaar eenvoudigweg door iemand worden nagemaakt! Onze Key Copy Protection voor de reeks 24IB en 26 zorgt ervoor dat u alleen in het bezit van de veiligheidskaart een sleutel kunt laten bijmaken voor het betreffende slot. Zo is het onmogelijk dat onbevoegden een vervangsleutel kunnen bestellen en beschermt Diskus uw bezittingen.

Het origineel: alleen van ABUS.

Wist u dit al? Wij hebben hem ontwikkeld. 1949 was het geboortejaar van de Diskus. Dat jaar vierde ABUS ook zijn 25-jarig jubileum.

Das Diskus im Stahlbad
Diskus in der Hand
Produktion: Made by Originals

ABUS Diskus® Helemaal rond

Onze Diskus-sloten hebben drie dingen gemeenschappelijk: in eerste instantie de ronde behuizing. Diskus beschermt meer dan andere hangsloten tegen inbraak. daarnaast is de naad van de Diskus, die de twee hulzen in rvs samenhoudt, echt gelast. Ten derde zijn alle diskussloten roestvrij en gaan ze een leven lang mee.

Een echte Diskus, betekent echte veiligheid!

Diskus: 70 jaar oud, 7 reeksen. Van het begin af aan met veel liefde voor detail en aandacht voor praktische toepassingen gefabriceerd in onze hoofdzetel in Wetter-Volmarstein. Made in Germany dus... Duurzaam en gemakkelijk te bedienen, dat is de filosofie van ons bedrijf gevestigd in Wetter aan de Ruhr. Een slot van ABUS geeft u een gevoel van veiligheid